In de show In een ander licht speelt de eigen muziek van Tommie Christiaan de hoofdrol.
In de show In een ander licht speelt de eigen muziek van Tommie Christiaan de hoofdrol.

Een muzikale avond met Tommie Christiaan in Markant Uden

Kunst en cultuur 465 keer gelezen

UDEN | Tommie Christiaan, die voor het grote publiek vooral bekend is van The Passion en Beste Zangers, komt met zijn theatervoorstelling In een ander licht naar de Theaterzaal van Markant Uden. Zijn eerste eigen theatershow waarin zijn eigen muziek de hoofdrol speelt. Op vrijdagavond 12 april laat hij het publiek genieten van zijn bijzondere stem.

Tommie Christiaan gaat het theater in. Dat is niks nieuws, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat Tommie met zijn eigen theatershow komt, waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, In een ander licht. Op zijn EP Zoveel Liefde laat Tommie horen dat hij ook met eigen nummers uit de voeten kan. Met zijn Nederlandstalige muziek wil hij het gat vullen tussen aan de ene kant de volkszangers en aan de andere livebands.

Carrière
Voor Tommie is het theater een tweede thuis. Hij stond er als Troy Bolton in High School Musical, als Kenicki in Grease en als Zorro in de musical Zorro. Maar ook in producties als Dirty Dancing, Hair en On Your Feet! bewees Tommie dat theater in zijn dna zit. In maart 2018 verscheen zijn debuut-EP Zoveel Liefde en in diezelfde maand speelde hij de rol van zijn leven, namelijk die van Jezus in het spektakelstuk The Passion.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Tickets kosten 25 euro, dat is exclusief 1,85 euro ticketkosten. Kaarten zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413-256110 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant