Logo kliknieuws.nl/uden

Britse tributeband The Ultimate Eagles geven show in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Britse tribute-act The Ultimate Eagles staan op woensdag 24 april in De Pul met 'The Greatest Eagles Show in the World'. 

The Ultimate Eagles komen ongelofelijk dicht bij de kenmerkende Eagles sound. Tijdens een concert van deze band waan je je in de jaren '70 in Southern California, de hoogtijdagen van The Eagles. Een optreden is één groot hoogtepunt, met als klap op de vuurpijl de megahit "Hotel California". The Ultimate Eagles is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle tribute acts ter wereld. De band bestaat uit gepassioneerde topmuzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots hebben verdiend: Chris Childs (Thunder, The Union, Paul Young), Chris Wright, Christian Philips (Duffy, Sonic Executives), Ryan Aston (Abbamania) en Michael Lawrence (The Commitments). Ze hebben zich volledig toegelegd op de legendarische nummers van The Eagles.

Een kaartje in de voorverkoop kost 28,25 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. Kijk voor meer informatie op www.livepul.com.
 

Meer berichten