The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van de band van A tot Z
The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van de band van A tot Z
WIN

Win kaarten voor tributeband Fleetwood Mac in Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Rotterdamse band The Cosmic Carnival staat aanstaande zaterdag in de Evenementzaal van Markant Uden. De muzikale groep vertelt het indrukwekkende verhaal van Fleetwood Mac op een bijzondere wijze. Udens Weekblad mag 3x2 tickets weggeven voor dit muzikale avondje uit.

Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor tal van bezettingswisselingen, waarna de band in nog geen tien jaar transformeerde tot één van de populairste popgroepen aller tijden. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 het album Rumours uitgebracht. Symbolisch voor de aanhoudende spanningen binnen de groep en nog steeds één van de best verkochte albums tot op de dag van vandaag. The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band van A tot Z. Van de bluesperiode in het Londen van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als Albatross, Dreams en Go Your Own Way passeren allemaal de revue.

Win
Wil je kaarten winnen? Mail dan je naam en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl. De drie winnaars krijgen vrijdag persoonlijk bericht.

Informatie
De voorstelling begint om 20.30 uur. Tickets kosten 24,50 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten