De cast van 'De dag dat ik Robert Long ontmoette'
De cast van 'De dag dat ik Robert Long ontmoette'

Muzikaal eerbetoon aan chasonnier Robert Long

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In 2018 zou chansonnier Robert Long 75 jaar zijn geworden. Daarom wordt hij in het theaterseizoen 2018-2019 geëerd met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes door vier solisten: Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot. Donderdag 23 mei is de show, De dag dat ik Robert Long ontmoette te zien in de Theaterzaal van Markant Uden.

Robert Long zijn bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden verbonden met grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen; de solisten hebben Robert Long persoonlijk ontmoet en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Zij worden begeleid door een combo onder leiding van Peter van der Zwaag, die zelf vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

Informatie
'De dag dat ik Robert Long ontmoette…' is op donderdag 23 mei om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 29 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten