Angie Flare is één van de artiesten
Angie Flare is één van de artiesten

Regionaal talent op het podium met 'Bands, Bier & Bitterballen'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Pul geeft jong, regionaal talent op zondag 26 mei een podium tijdens de tweede editie van Bands, Bier & Bitterballen, waarbij deze keer een drietal jonge solo-artiesten op het podium staan.

Stef van den Heuvel (16 jaar) uit Veghel, Inge van Asseldonk (26 jaar) uit Gemert en Jasmijn van den Hoogen (19 jaar) uit Sint-Hubert delen samen het podium. De naam van het concept vat het geheel samen: bezoekers zijn welkom om gratis te komen genieten van bands of artiesten, onder het genot van een biertje en De Pul deelt daarbij gratis bitterballen uit.

Stef van den Heuvel uit Veghel is inmiddels 16 jaar, maar wist op zijn 13e al harten van over de hele wereld te veroveren met zijn covers op internet. Binnen no-time wist hij veel volgers te verzamelen op Instagram en YouTube, waar zijn versies van muziek van Beyoncé, Justin Bieber en Ed Sheeran meer dan 10.000 keer werden bekeken. Sinds kort schrijft Stef zijn eigen muziek. De 26-jarige singer-songwriter Inge van Asseldonk (Angie Flare) uit Gemert zingt al haar hele leven. Van musical tot pop en van klassiek tot rock. Momenteel is ze bezig met het ontdekken van haar eigen sound en schrijft ze haar eigen liedjes. Ook de 19-jarige Jasmijn van den Hoogen geniet van optreden. De muzikant uit Sint-Hubert stuurt synthesizers, bas en drums aan, die haar stemgeluid moeten begeleiden. Op die manier geeft ze écht een eigen draai aan de nummers die ze live zal brengen.

De middag begint om 14.30 uur.

Meer berichten