Bouke brengt als geen ander de klassiekers weer tot leven (foto: Ron Rutten)
Bouke brengt als geen ander de klassiekers weer tot leven (foto: Ron Rutten)

Bouke brengt klassiekers van Elvis Presley tot leven

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De avondvullende show The power of Elvis ft. Bouke brengt het beste van twee werelden samen: de machtige live-stem van Bouke, gekoppeld aan de allergrootste hits van de grootste entertainer ooit. Op zaterdagavond 8 juni is deze muzikale voorstelling te zien in Markant Uden.

Met een live-band en achtergrondkoor, is The power of Elvis ft. Bouke véél meer dan een walk down Memory Lane. Bouke brengt als geen ander de klassiekers weer tot leven, alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden: In The Ghetto, Burning Love, Suspicious Minds, Can't Help Falling In Love… Heel de wereld zingt deze classics nog altijd foutloos mee, maar enkel bij The power of Elvis ft. Bouke klinken ze zoals ze zouden moéten klinken. Groots en majestueus.

Over Bouke
Niemand benadert de kracht van de grote Elvis Presley beter dan Bouke. Nadat hij eerder de tv-zoektocht Waar is Elvis? won, begon hij aan een indrukwekkend parcours in binnen- en buitenland. Zijn krachtige stem, die door velen nauwelijks te onderscheiden is van de echte Elvis, bleef niet onopgemerkt. Joe Guercio, Elvis' muzikaal directeur tijdens de stadionshows van de seventies, vatte het zo samen: "Bouke is phenomenal. He is the Man!"

Informatie
The Power of Elvis Ft. Bouke is op zaterdag 8 juni om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 30 euro (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.
 

Meer berichten