High Tea concert Harmonie St. Caecilia

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VOLKEL | Wat een prachtige, veelal bekende muziekstukken, komen er van Engelse bodem. En een selectie van deze stukken ligt nu op de lessenaar van de muzikanten van Harmonie St. Caecilia Volkel die onder leiding van hun nieuwe dirigent Willeke de Laak deze met heel veel plezier aan het instuderen zijn. Op zondag 23 juni brengt de harmonie de stukken ten gehore.

Willeke de Laak begon op klarinet. Al op jonge leeftijd mocht ze naar het Utrechts Conservatorium waar ze haar bachelor klassiek klarinet haalde. Ze speelde in verschillende orkesten en ensembles in binnen- en buitenland en is klarinet- en saxofoondocent. Daarnaast volgde zij de opleiding HaFaBra-directie aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag die zij in 2015 succesvol afsloot. Per april heeft zij de functie van dirigent van het Harmonie-orkest op zich genomen.

Laat je op zondag 23 juni verrassen in het Muziekhuis, Forelstraat 2 te Volkel. Die middag kun je genieten van verschillende muziekstijlen met een Engelse connectie. Het Harmonieorkest gaat zorgen dat je je helemaal in Engelse sferen waant.  Geheel bij het thema passend zullen, door de eigen leden, diverse lekkernijen worden gemaakt die zullen zorgen voor een High Tea beleving. Voor iedereen staat er een lekker kopje thee klaar. De hapjes zijn voor een klein prijsje verkrijgbaar. Het concert begint om 16.00 uur, de zaal is open vanaf 15.30 uur. De toegang is gratis.
 

Meer berichten