Deze mensen maken het evenement mogelijk: Joyce Timmers, Steven Trienen, Conja Ham, Jan Timmers en Mark Nederhof.
Deze mensen maken het evenement mogelijk: Joyce Timmers, Steven Trienen, Conja Ham, Jan Timmers en Mark Nederhof.

Muziekspektakel Music Night is terug in 2020

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Het muzikale Udense evenement Music Night is terug van weggeweest. Na de edities van Music Night in 2015 en 2018 zijn de voorbereidingen gestart voor het organiseren een editie in 2020. Afgelopen week is het contract getekend tussen Muziekvereniging De Eendracht en Markant Uden. 

Music Night 2020 vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 in de evenementenzaal. Het thema wordt nog even geheim gehouden maar het publiek kan een avondvullend muzikaal programma verwachten, waarin allerlei soorten muziek voorbijkomen. Diverse Udense zangers en zangeressen treden op onder aanvoering van Muziekvereniging De Eendracht. Meezingen mag en de dansvloer is de hele avond geopend.

Voorafgaand aan het evenement op zaterdag 4 april wordt een sponsordiner georganiseerd. Eten met vrienden, familie of collega's en aansluitend feesten tijdens Music Night. Het sponsordiner was bij de vorige edities snel uitverkocht dus ben er snel bij. Voor de mogelijkheden kun je contact opnemen met Steven Trienen via email sponsoring@eendrachtuden.nl.


 

Meer berichten