Koor Mistral.
Koor Mistral. (Foto: Peter Noy)

Mistral zoekt oud-leden voor jubileumconcert in oktober

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN l De jubileumviering van koor Mistral krijgt op zondag 6 oktober een vervolg. De werkgroep is nu al met de voorbereiding bezig, omdat zij daar ook oud-leden bij wil betrekken.

De officiële viering van het 50-jarig bestaan vond plaats op 19 mei in de Kruisherenkapel. De Missa Mistral, gecomponeerd door dirigent Niels van Dalsum, kreeg toen veel waardering. Bij het concert dat nu gepland staat in het najaar, zijn ook pianist/saxofonist Stan Verstegen en Feestband De Dop betrokken.

Reünistenconcert
Het tweede deel van de middag moet een reünistenconcert worden. Hiervoor kan iedereen, zanger of instrumentalist, die in het verleden lid van het koor was, zich aanmelden. Er zal dan een aantal repetities gehouden worden. Die beginnen op donderdag 22 augustus om 20.00 uur in de Kruisherenkapel. Aanmelden kan via nvandalsum@home.nl of op de website www.mistraluden.nl.

Oefenen
Om de stembanden alvast te trainen kan je één van de nummers beluisteren op YouTube, via de zoekterm 'This Little Light of Mine (SATB) - Mark Hayes'.

Meer berichten