De mannen van The Vintage Caravan.
De mannen van The Vintage Caravan.

The Vintage Caravan, Black Mirrors en Boskat in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De IJslandse band The Vintage Caravan staat zaterdag 19 juli samen met de Belgische band Black Mirrors en de Nederlands/Belgische band Boskat in De Pul voor een stevige avond vol garagerock, blues, psychedelica en stonerrock.

Bij het IJslandse classicrocktrio The Vintage Caravan waan je je meteen in de jaren zestig en zeventig. Groovy melodieën en catchy riffs. Het psychedelische gitaargeweld, met invloeden van Cream, Black Sabbath en Deep Purple, dendert door Europese festivalweides en concertzalen Onder andere Roskilde, Wacken Open Air, Hellfest, Resurrection Fest, Summer Breeze, Graspop en de Zwarte Cross hebben de band al te gast gehad.

Ook Black Mirrors en Boskat zijn niet de minste bands. Beide bands stonden al op menig podia en festival en komen in De Pul de avond compleet maken met alternatieve rock met invloeden van Royal Blood en Queens of the Stone Age. Kortom: een volledig avond uit in de zomerperiode bij De Pul.

Een kaartje in de voorverkoop kost 15,82 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. Kijk voor meer informatie op www.livepul.com.

Meer berichten