Joseph Clark: een van Zuid-Afrika's grootste performers van de afgelopen veertig jaar.
Joseph Clark: een van Zuid-Afrika's grootste performers van de afgelopen veertig jaar.

Extra bijgeboekt: Joseph Clark met The Music of Queen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Een van Zuid-Afrika's grootste performers van de afgelopen veertig jaar, Joseph Clark, staat op vrijdagavond 11 oktober in de Evenementenzaal van Markant Uden. Hij zong onder andere op de 85e verjaardag van Nelson Mandela en was de leadzanger van The Queen Experience in het Gelredome. Hij komt naar Uden voor een ode aan een van de meest succesvolle bands uit de popgeschiedenis.

Joseph Clark - The Music of Queen heeft alle elementen voor een memorabele avond uit en laat je genieten van een onvergetelijke reis vol puur nostalgisch rockplezier! Clark: "Ik ben geen voorstander van het imiteren van grote artiesten. Maar hulde brengen aan hun muziek, het levend, nieuw en fris houden, dat is het grootste compliment voor hun genialiteit."

Los van klassiekers als We Will Rock You, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, I Want To Break Free, Killer Queen, Bicycle Race en Bohemian Rhapsody brengt hij ook nummers die normaal niet live worden uitgevoerd, zoals Innuendo, You Take My Breath Away, Is This The World We Created, Too Much Love Will Kill You, Mother Love en In My Defence.

Joseph Clark - The Music of Queen is op vrijdag 11 oktober om 20.30 uur te zien in de Evenementenzaal van Markant Uden. Tickets kosten 24 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten