Angela Groothuizen is nog altijd één brok creativiteit.
Angela Groothuizen is nog altijd één brok creativiteit. (Foto: Marthe Hennink)

Nesterlé opent het nieuwe seizoen met Angela Groothuizen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

NISTELRODE | Het theaterseizoen 2019-2020 gaat op zaterdag 14 september bij theater Nesterlé in Nistelrode van start met niemand minder dan Angela Groothuizen.

Zangeres en actrice Angela Groothuizen is nog altijd één brok creativiteit. Ze staat dit seizoen op de planken met een nieuw theaterprogramma 'Lueke Binge'. 'Ik ga met je lueke binge' staat op een strippenkaart die Angela zestien jaar geleden van haar dochters kreeg. Nu ze zestig wordt en haar dochters volwassen zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Voorwaarts
Samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen viert Angela hun 25-jarige bestaan in de theaters. Alleen: Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da's zonde van de tijd. Voorwaarts. Maar toch, hoe nu verder de komende dertig jaar? Moet het roer niet radicaal om? In Lueke Binge bepaalt ze haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij de kladden met een verhaal en nieuwe liedjes die je in je kern raken.

Informatie
De avond begint om 20.15 uur. Tickets zijn voor 15 euro verkrijgbaar via de website van het theater: www.nesterle.nl.

Meer berichten