Tim Akkerman en zijn band.
Tim Akkerman en zijn band. (Foto: Melissa Scharroo)

Tim Akkerman sings 'The Boss' Bruce Springsteen in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Tim Akkerman staat aanstaande vrijdag met zijn band in De Pul voor een show vol met muziek van Bruce Springsteen. De 39-jarige Akkerman is momenteel te zien in het televisieprogramma De Beste Zangers op NPO 1.

Tim Akkerman begon op 19-jarige leeftijd samen met drie vrienden de band Di-rect. Met hits in binnen- én buitenland toerde Akkerman als twintiger heel het land door. In 2009 besloot hij te stoppen met Di-rect, om solo door te gaan. In 2011 kwam zijn eerste album 'Anno' uit en drie jaar later, in 2014 kwam 'The Journey'.

Bruce Springsteen
Akkerman en zijn band is groot fan van Bruce Springsteen. Sterker nog: de muziek van de Amerikaanse muzikant is een belangrijk fundament in de muzikale vorming van Akkerman zelf. Daarom tour Akkerman ook geregeld met de muziek van zijn Amerikaanse held door het land. De show in De Pul Uden is de laatst geplande show van Tim Akkerman sings The Boss.

Informatie
Een kaartje in de voorverkoop kost 14,69 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via de website van De Pul Uden: www.livepul.com.

Meer berichten