Hugo Berends (35) nieuwe concertprogrammeur De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Hugo Berends (35) is de nieuwe programmeur van Cultuurpodium De Pul in Uden. Hugo Berends gaat het stokje overnemen van Elianne Weijers en Susan Exterkate, die de afgelopen jaren samen verantwoordelijk waren voor de programmering van een van de oudste Nederlandse poppodia. 

Hugo Berends werkt momenteel als boeker bij Tribe Boekingen, eveneens in Uden. Dit bureau vertegenwoordigt exclusief artiesten als de Edwin Evers Band, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en is daarnaast betrokken bij tal van festivals. Zijn werkzaamheden voor Tribe Boekingen zal hij blijven uitvoeren naast zijn activiteiten als programmeur bij De Pul Uden. Hugo is geen onbekende in De Pul. Eerder was hij betrokken bij De Pul als vrijwilligerscoördinator. Hugo: "De Pul voelt voor mij als thuiskomen en ik heb dan ook zin om hier aan de slag te gaan om het programma vorm te geven. De komende tijd richt ik me op het neerzetten van shows die iedere pop-liefhebber in onze regio een reden geeft naar De Pul te komen. De artiest én de bezoeker gelukkig naar huis zien gaan, maakt mij dan weer gelukkig!"

Hugo Berends is vanaf heden werkzaam en zal ook de rechtstreekse contactpersoon zijn voor boekingen. Hugo is te bereiken via e-mail op: hugo@livepul.com.
 

Meer berichten