Derde atelierroute in Boekel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | Dit jaar vindt de derde twee-jaarlijkse atelierroute in Boekel, Venhorst en Huize Padua plaats. Op zaterdag 14 en zondag 15 september van 11.00 tot 17.00 uur is er werk van 26 kunstenaars op diverse plekken te zien.

De route begint dit jaar bij de 'Kunstraad, in de Mouthoeve aan de Erpseweg 2 in Boekel. De galerie is ingericht met werken van alle deelnemers. De plattegrond met adressen en namen van de deelnemers is te verkrijgen bij de 'Kunstraad'. Je kunt een eventuele keuze maken voor de bezoekjes die je af wil leggen. De plaatsen zijn te herkennen aan een vlag, het logo van de Kunstgroep staat daarop.

Met de fiets of met de auto kun je je eigen route bepalen. Er is van alles te zien, veel schilderwerk van realistisch tot abstract, videokunst, digiart, ruimtelijk werk, beelden van hout, steen, keramiek en brons. Ook is er muziek te beluisteren, zondagmiddag geeft Hanny van Doren een miniconcert op orgel in de kerk en Pernilla Kannapinn een veelzijdig kunstenares heeft haar viool bij zich. Client-kunstenaars van Huize Padua hebben een mooie tentoonstelling in de bovenruimte van de Kluis. Amanda Remmington heeft naast haar abstract schilderwerk een tattooshop waar klanten uit heel de wereld een kunstwerkje van haar hand op hun lichaam laten zetten. De Mouthoeve heeft een speciale atelierroute menu, een kunstwerk op je bord.

Meer berichten