Het Theaterspoor loopt door Uden, Boekel en Landerd.
Het Theaterspoor loopt door Uden, Boekel en Landerd.

Theaterspoor: avontuur voor jong en oud, najaarsprogramma nu online

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Voorstellingen gekozen? Check! Data geprikt? Check! Locaties besproken? Check! Drukwerk verspreid? Check! Theaterspoor is er weer klaar voor: op 29 september gaat het 18de seizoen van start met een selectie van mooie, spannende, gekke, grappige en ontroerende voorstellingen.

Nieuwe voorstellingen komen van Unieke Zaken, Kim van Zeben, Maas Theater en Dans, Theater Gnaffel, Simone de Jong, sQueezz, Kooman's Poppentheater, Koekla en House of Nouws. Meneer Monster slaat weer toe: 'De Rovers' heet hun nieuwste productie. De online kaartverkoop hiervoor is al gestart! Peer en Izaline komen met een nieuw peuterliedjesprogramma en er zijn enkele herkansingen, waaronder 'Meneertje Meer', 'Maya zingt de wereld rond' en 'PAK'M'. Jasper Smit opent het seizoen op de 50ste verjaardag van buurtvereniging Groeneweg met "Straks komt er niemand op mijn feestje". In april brak hij samen met de kinderen en ouders nog De Eigen Herd af met het programma 'Ik heb een heel vies woord geleerd'. Nu maar kijken of het buurtgebouw tegen Jasper Smit bestand is…

Theaterspoor is een serie theater-, muziek- en dansvoorstellingen voor kinderen, hun ouders, verzorgers, opa's en oma's. En voor kinderfeestjes. Het Theaterspoor loopt door Uden, Boekel en Landerd. In totaal een kleine 20 voorstellingen per seizoen, gespeeld door professionele groepen uit het hele land die met veel plezier deze kant op komen. Je zit er lekker dichtbij en na afloop is er meet and greet voor iedereen. Op www.theaterspoor.nl staat alle informatie over de voorstellingen van dit najaar, locaties, aanvangstijden en entreeprijzen.

Meer berichten