Mix van elektronisch en klassiek met Niklas Paschburg

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Duitse muzikant Niklas Paschburg staat vrijdag 13 september in De Pul met een mix van elektronische muziek, verweven met klassieke pianomuziek.

In 2018 bracht de jonge Duitser Niklas Paschburg een album uit, genaamd 'Oceanic'. Voor Oceanic verbleef Paschburg geruimte tijd aan de Oostzee in Duitsland voor de samenstelling en opname van zijn muziekstuk.
De wind, zee en andere typische geluiden hebben dan ook een prominente plek gekregen in het werk van deze muzikant. Paschburg slaagde erin om te beginnen met het opnemen van organische geluiden zoals de zee en de golven, en deze vervolgens te vermengen met akoestische elementen, het buigen van pianosnaren te samplen en ze uiteindelijk te manipuleren met elektronische instrumenten, synthesizers en een bandmachine. Wie benieuwd is hoe dit live klinkt, kan op vrijdag naar De Pul komen voor deze unieke muziekvoorstelling.

Informatie
Een kaartje in de voorverkoop kost 14,12 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma in De Pul dit seizoen op www.livepul.com.

Meer berichten