Tubular Tribute brengt muziek van Mike Oldfield

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Spaanse band Tubular Tribute staan op zondag 15 september in De Pul met de muziek van Mike Oldfield. Een Nederlandse fan van de Britse muzikant Oldfield, raakte in Spanje zo onder de indruk van deze Spaanse act dat hij ze naar Nederland bracht voor onder andere een optreden in De Pul.

Rondom Mike Oldfield, een van de grootste componist en multi-instrumentalist van de gecompliceerde symfonische rock, is het jarenlang muisstil geweest. De grootheid weigert nog zelf op te treden.
Zijn laatste optreden was bij de opening van de Olympische spelen in London 2012. Het leek er op dat de vele honderdduizenden fans en liefhebbers tot zijn dood zouden moeten wachten voordat zijn fantastische composities weer op topniveau ten gehore gebracht gingen worden. Nederlandse Oldfield-fan Martcel Albion was dan ook blij verrast toen hij in Spanje Tubular Tribute ontdekte. Albion hoefde niet lang na te denken en ging aan de slag om deze band ook op de Nederlandse podia te krijgen. En zo geschiedde: op zondag 15 september staan de Spaanse muzikanten voor het eerst op het podium van De Pul voor de Nederlandse fans van Mike Oldfield.

Informatie
Een kaartje in de voorverkoop kost 28,25 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma in De Pul dit seizoen op www.livepul.com.

Meer berichten