Ria Kauffman gaat met de deelnemers aan de slag.
Ria Kauffman gaat met de deelnemers aan de slag.

Een schrijfavontuur met boekfragmenten als gids

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Bibliotheek Uden start op zaterdagmiddag 14 september met een nieuwe activiteit: De Schrijftafel. Onder deskundige begeleiding van Ria Kauffman uit Uden gaan de deelnemers aan de slag met schrijven.

Houd je van lezen en heb je zin om zelf ook eens je pen op papier te zetten? Om schrijvend woorden te geven aan de verhalen in je eigen leven? Schuif dan aan bij de Schrijftafel en laat je inspireren door spannende beginzinnen, stijl en plots uit de boeken om je heen.

Plezier
De Schrijftafel is een middag plezier beleven aan taal van anderen en van jezelf. Soms is het een zoektocht, vaker nog zijn de woorden er gewoon en geven glans aan de verhalen over jezelf en de dingen die je na aan het hart liggen. Je leert je eigen stem vinden in de vele stijlen en vormen die anderen al voor ons bedacht hebben. Je leert beeldend en zintuiglijk schrijven en zinnen gieten in dichtvormen zoals een elfje, een rondeel, een haiku en nog veel meer.

Informatie
De schrijftafel in Bibliotheek Uden is van 13.00 tot 16.00 uur in het cursuslokaal van de bibliotheek. Deelname kost 5 euro. Vooraf aanmelden is gewenst, of koop je kaartje vooraf in de bibliotheek of online via de website www.bibliotheekuden.nl.

Meer berichten