In 2015, nog maar net een jaar bezig, wist de band De Pul volledig uit te verkopen.
In 2015, nog maar net een jaar bezig, wist de band De Pul volledig uit te verkopen.

Kovacs staat na vijf jaar weer op het podium in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De van oorsprong Udense Sharon Kovacs staat deze vrijdag in De Pul voor de nieuwe tournee van haar band Kovacs. Na een zomer met vol festivaloptredens door heel Europa en zelfs Rusland, trekt Kovacs nu weer langs de Nederlandse poppodia.

De van oorsprong Udense zangeres Sharon Kovacs gaat al jaren als een trein. Al direct maakte zij een verpletterende indruk met haar diepe stem en bijzondere verschijning (voorheen getooid met een wolvenpelt op haar hoofd, die ze inmiddels heeft afgeworpen). Er kwam een eerste plaat My Love, waarmee het succes nog groter werd en heel Europa de deur openzette voor Kovacs.

Vijf jaar later
Vrijdag staat Kovacs na vijf jaar weer in De Pul. In 2015, nog maar net een jaar bezig, wist de band De Pul volledig uit te verkopen. Haar tweede album Cheap Smell werd gemaakt in London en werd in september gepresenteerd in een stijf uitverkochte TivoliVredenburg. Na een internationale zomer, laat Kovacs nu de Nederlandse podia kennis maken met haar tweede album.

Informatie
Een kaartje in de voorverkoop kost 29,94 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via de website van De Pul. Kijk voor meer informatie en het volledige programma in De Pul dit seizoen op www.livepul.com.

Meer berichten