Alice en Karsten
Alice en Karsten (Foto: Patricia Borger)
WIN KAARTEN

Kijkje in de ziel van een topsporter in Nesterlé

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

NISTELRODE | Wielrennen als ultiem metafoor voor het leven. 'Door de Wind' is een voorstelling over vechten voor je plek in het peloton en in je bestaan. De voorstelling is op zaterdag 28 september om 20.15 uur te zien in Nesterlé Theater in Nistelrode. Udens Weekblad mag 2 kaarten weggeven.

'Door de Wind' gaat over ADHD, burn-out en de relatie tussen kind en ouders. Over grenzen en daar ver overheen gaan. De overwinningen, de strijd, de humor tussen de renners en de verhalen tussen het koersen door.

Karsten en Alice
Karsten geeft een kijkje geven in de ziel van een topsporter. Hij had last van paniekaanvallen. "Ik was te trots om hulp te zoeken. Ik moest perfect zijn, ik moest slagen." De storm in zijn hoofd is gaan liggen. Geen ADHD-gedrag meer voor voormalig wielrenner Karsten Kroon, maar een focus op liefde en muziek. Inmiddels is hij sportcommentator bij Eurosport en docent/trainer in het bedrijfsleven. In de theatervoorstelling 'Door de Wind' neemt hij samen met zijn vriendin Alice Rientjes het publiek mee in een bijzonder verhaal over het leven van de oud-wielrenner. Wat gaf hem de kracht om door te gaan waar een ander allang gestopt was. Hij stond ooit voor de keuze, sport of muziek, het werd sport maar niet zonder muziek. Bij Alice was het precies andersom. In de liedjes zet zij kracht bij de verhalen van Karsten, met haar diep gelaagde stem zingt ze recht bij je hart naar binnen.

Winnen
Tickets voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via www.nesterle.nl. Udens Weekblad mag 2 kaarten weggeven. Wil je winnen? Stuur dan vóór 22 september een email naar info@nesterle.nl.

Meer berichten