Met zijn vele hits zal het publiek gegarandeerd kunnen meezingen. (foto: Charles Groeneveld)
Met zijn vele hits zal het publiek gegarandeerd kunnen meezingen. (foto: Charles Groeneveld)

The Billy Joel Experience: een ode aan Billy Joel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig top 10 hits op zijn naam staan. Op vrijdag 4 oktober brengt de band The Billy Joel Experience in Theater Markant een ode aan zijn werk.

Billy Joels repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten van het popspectrum: natuurlijk de klassieke meezinger Piano Man, maar ook swingende rockers zoals My Life, ballads als Honesty of lekkere rock-'n-roll zoals Only The Good Die Young.

Indruk maken
Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken.

Alexander & 003
Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Hij speelde in pianobars en werkte met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona's, Twarres en vele anderen. Met zijn band 003 bracht hij eerder vijf singles en een dubbel livealbum uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten. Na vijf jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Unaniem werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen.

Tickets
De avond begint om 20.30 uur. Een ticket kost 23 euro en is verkrijgbaar via www.markantuden.nl.

Meer berichten