Foto: Henk Lunenburg

Wees welkom in de bieb

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De bibliotheek in Uden is dit jaar vernieuwd. Wist je dat je van 09.00 tot 22.00 uur welkom bent in het leescafé? Je bent dan welkom om de krant of een tijdschrift te lezen, te werken of te studeren, te internetten. Je kunt dan ook al boeken inleveren en (beperkt) lenen en een kop koffie drinken bij de zelfbedieningsbar van Brownies&downieS.

Wist je ook dat Brownies&downieS een bel & bestel service biedt in de bilbiotheek? Lunchgerechten en gebakjes, na één telefoontje snel bezorgd. Tussen 11.00 en 20.00 uur kun je gebruik maken van de uitgebreide dienstverlening. Dan is er altijd een medewerker om je te helpen. Naast de bibliotheek is er ook de mogelijkheid om je gratis te laten inspireren in de expositieruimte van Kunst&Co. Het hele gebouw is voorzien van gratis WIFI en voldoende stroompunten.

Ook gaat bibliotheek Uden in de wintertijd weer open op zondagmiddag. Vanaf zondag 27 oktober tot en met zondag 22 maart is de Udense bibliotheek van 13.00 uur tot 16.00 uur op zondag geopend. Dit jaar alweer voor het 26e seizoen. Kijk ook eens op de activiteitenagenda op de website www.bibliotheekuden.nl.

Meer berichten