Peelpop verlaat manege en verhuist naar Boekels centrum

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | De twaalfde editie van Peelpop, gehouden op zaterdag 7 maart 2020, wordt gehouden in Nia Domo in Boekel. Op het muzikale evenement dat voorheen plaatsvond in manege Rutgen van Herpen zijn deze keer ook meer coverbands te zien.

De organisatie gaat samen met hun vrijwilligers weer hard aan het werk om Nia Domo om te toveren in de vertrouwde Peelpop sfeer. Nia Domo wordt ingedeeld in verschillende ruimtes waaronder de twee podiums in de poparea en rockarea, een eetcafé, een muziekcafé en voor de rokers een speciale rookruimte. In de rockarea kun je luisteren naar Old School met klassieke hardrockcovers, Bizkit Park, Fatburger en Best of Foo. In de poparea begint Urban Jungle, Alaniz Morizzette, RU2 en als afsluiter van Peelpop Tawny Brothers met nostalgische covers.

Informatie
In de maand oktober is er de early bird actie en zijn er voor de eerste 300 gegadigden kaarten beschikbaar voor 15 euro, waarna de kaarten beschikbaar zijn in de voorverkoop voor 20 euro. Nia Domo vind je aan St. Agathaplein 6. De avond begint om 18.00 en is om 02.00 uur afgelopen. Alle verdere informatie is te vinden op www.peelpop.nl.

Meer berichten