Rudy Bennett, Theo van Es en Maarten Spanjer. (foto: Trees Rouw en Titus Brein)
Rudy Bennett, Theo van Es en Maarten Spanjer. (foto: Trees Rouw en Titus Brein)

Muzikale reis door de jaren 50 en 60

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Theater Markant staat zaterdagavond 12 oktober volledig in het teken van de jaren 50 en 60. Een voor iedereen herkenbare reis naar de tijd van de nozems en de hippies van toen. Rudy Bennett, Theo van Es en Maarten Spanjes zorgen voor aanstekelijke en herkenbare hits van toen.

In de Beatshow nemen de legendarische zangers Rudy Bennett, Theo van Es en acteur/ schrijver Maarten Spanjer je mee naar de nostalgische jaren 50 en 60, aan de hand van aanstekelijke, herkenbare hits uit die tijd. De show wordt muzikaal begeleid door de band New Motion en versterkt door zangers Polle Eduard (Tee Set) en singer/ songwriter Specs Hildebrand. De livemuziek wordt ondersteund met korte verhalen en herinneringen van een groep babyboomers die zijn opgegroeid in de tijd van de nozems en hippies. Inmiddels zijn de mannen dan wel wat ouder geworden, maar de geraniums zijn nog ver weg. Sterker nog: "Weg met die geraniums!"

Beatshow begint om 20.15 uur. Tickets kosten 26,50 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten