WIN

Win kaarten voor nieuw Nederlands circus in Uden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Het nieuwe, Nederlandse kwaliteitscircus Maximum komt binnenkort met een show naar het Bevrijdingspark in Uden. De voorstellingen op het Bevrijdingspark zijn van 11 tot en met 20 oktober en gericht op een familiebreed publiek. Het Udens Weekblad mag 10x2 kaarten weggeven.

De naam kwaliteitscircus komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. In een tijd waarbij vele circusbedrijven zijn verdwenen, probeert Circus Maximum met een eigentijdse voorstelling en volop bezoekerscomfort te bewijzen dat het circus nog wel degelijk bestaansrecht heeft. Zowel qua voorstelling als voorzieningen wordt alles uit de kast gehaald om het publiek een geweldige circuservaring te bezorgen. Zo vindt de 2 uur durende voorstelling plaats in een moderne circustent met bijna 1000 zitplaatsen op comfortabele kuipstoelen. In totaal zijn dertien internationale topacts te zien. Bijvoorbeeld het Roemeense Duo Costache, dat op 10 meter hoogte werkt aan de duo-trapeze. Ladislav Kaiser haalt halsbrekende stunts uit op de hoge draad, een dunne staalkabel bovenin de circustent waarbij hij zonder vangnet geblinddoekt balanceert en gewaagde sprongen riskeert. De spannende optredens worden afgewisseld door acts van comedyclown Marco, razendsnelle jongleurs, trapezewerkers en speciaal voor de kinderen een hondenact van Miss Nadja.

Win kaarten
De eerste week vinden de voorstellingen plaats op vrijdag om 19.00, zaterdag om 15.00 en 19.00 en zondag om 12.00. In de tweede week op woensdag om 15.00, donderdag 19.00, vrijdag 15.00 en 19.00, zaterdag 15.00 en 19.00 en zondag om 12.00. Vrijdag om 15.00 is er een familievoorstelling waarbij de volwassenen kinderprijzen betalen. Kaartverkoop vanaf een uur voor aanvang aan de kassa aan de Violierstraat of nu al via www.circus-maximum.nl. Kaarten winnen voor de première op vrijdag 11 oktober? Stuur dan een foto naar redactie@udensweekblad.nl dat met het thema circus te maken heeft. Alles mag en kan! Winnaars krijgen donderdag persoonlijk bericht. Wie weet komt je foto ook in de krant te staan.

Meer berichten