Dana Winner
Dana Winner (Foto: Han Ernest)

Dana Winner viert jubileum in Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums wereldwijd is Dana Winner ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige zangeressen van dit moment. 30 jaar Dana Winner belooft een uniek en onvergetelijk theaterconcert te worden dat niemand onberoerd zal laten. Op vrijdagavond 18 oktober viert Dana haar jubileum, 30 jaar in het vak, in de Theaterzaal van Markant Uden.

Tijdens haar nieuwe theatertour 30 jaar Dana Winner - drie decennia vol liefde én muziek put de Belgische zangeres rijkelijk uit haar omvangrijke Nederlandstalige én Engelstalige repertoire. Vier samen met haar en een vierkoppige live band drie decennia liefde én muziek en herbeleef alle grootste hits, van haar doorbraak in 1989 met Op Het Dak Van De Wereld tot Westenwind en One Moment In Time. In 2018 nam Dana plaats in de jury van The Voice Senior op de Belgische zender VTM. Eerder maakte ze diepe indruk in het Belgische televisieprogramma Liefde voor Muziek, dat in Nederland Beste Zangers heet. Met haar versie van One Moment In Time van Whitney Houston bereikte ze meer dan 17,5 miljoen YouTube-views, met als gevolg een award voor Beste Zangeres van België.

Het concert begint om 20.15 uur te zien. Tickets kosten 30 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, 0413 25 61 10 of het Informatiepunt.

Meer berichten