Artiesten als Jody Bernal, Rapper Sjors en Het Feestteam komen langs.
Artiesten als Jody Bernal, Rapper Sjors en Het Feestteam komen langs.
WIN

Win kaarten voor 'foute' avond in Theater Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Haal je panterrokje, trainingsbroek, fluoriserende panty of kerstmuts maar uit het stof: er kan weer worden meegelald, gesprongen en geschuurd op de foutste hits of all times. Markant Uden opent zaterdagavond 9 november namelijk haar deuren voor het feest der feesten, de crème de la crème onder de parties: Fout is Goud.

Met namen als Jody Bernal, Rapper Sjors, Otto Wunderbar, Fabulous 90's DJ Team, Het Feestteam, Q-Music het foute uur, Her00s from the Zer00s en Zanger Bas belooft het avond te worden die je normaal gesproken alleen in je foutste dromen meemaakt.

Winnen
Het Udens Weekblad geeft 3x2 kaarten weg voor dit feestje. Wil je kans maken om te winnen? Stuur ons dan jouw favoriete foute nummer toe via het adres redactie@udensweekblad.nl, en wie weet sta jij op 9 november te hossen in Theater Markant. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en woonplaats te vermelden.

Tickets
Heb jij nog geen ticket en ook geen kaartje gewonnen? Op is op, dus haast je naar www.fabulousevents.nl om jouw ticket binnen te hengelen en wees verzekerd van een foute, maar gouden avond.

Meer berichten