Singer Songwriter Sunday in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Pul is zondagmiddag het toneel van alweer de veertiende editie van Singer Songwriter Sunday, waarbij verschillende artiesten met een akoestische set naar Uden komen voor een knusse middag met lekkere hapjes en muziek.

Deze eerste editie van dit seizoen staan Olaine Sunrise, Kit for the Delicate en Judy Blank op het podium van De Pul. De Nederlandse Judy Blank komt net terug uit Amerika, waar zij rond trok met haar muziek. Als je haar muziek hoort, zou je zo geloven dat ze helemaal niet uit Nederland komt, maar ze altijd daar in Amerika heeft gezeten. Haar single 'Mary Jane' werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2 en ze stond onder andere al met Seasick Steve op het podium en wist ze het hart van Elton John te veroveren met haar nummer '1995'.

Olaine Sunrise kun je ook wel kennen als Marjolein Kooijman, die je weer kunt kennen van haar band The Gathering. Wie er aanstaande zondag in De Pul bij is, maakt de eerste stapjes mee van deze doorgewinterde muzikant, die haar eerste stapjes zet als solo-artiest. Een kaartje voor Singer Songwriter Sunday kost in de voorverkoop 11,30 euro, inclusief servicekosten. Ook dit jaar zijn er tijdens Singer Songwriter Sunday weer lekkere hapjes te verkrijgen aan de bar van De Pul. Niet alleen de oren, maar ook de tong wordt verwend.

Meer berichten