Rajesh Shyamnarain alias DJ Tonny
Rajesh Shyamnarain alias DJ Tonny

Zeelandse DJ voor derde keer dubbel genomineerd voor Party Award

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ZEELAND | Rajesh Shyamnarain uit Zeeland begon 3,5 jaar geleden met draaien onder de naam DJ Tonny. Sinds de eerste boeking werd hij meteen verslaafd aan deze hobby en is hij niet meer weg te denken uit de feestwereld. Voor de derde keer op rij is Zeelander Rajesh Shyamnarain, dubbel genomineerd voor een Party Award.

Hij is genomineerd in de categorie 'Populairste Opkomende Party DJ' en 'Populairste DJ Act'. Solo is Rajesh actief als DJ Tonny en als act bekend onder de naam The Fissa Squad. De Party Awards zijn de Oscars in de feestwereld van Nederland. Jaarlijks worden de beste feest- DJ's, artiesten, acts, bands en horecalocaties genomineerd om in aanmerking te komen voor een Party Award.

DJ Tonny
DJ Tonny startte in maart 2016 met zijn avontuur als DJ, die in Eindhoven begon. Al snel volgde er een boekingskantoor die hem benaderde om in Amsterdam te gaan draaien. Hij werd hier resident DJ, wat voor hem het sneeuwbaleffect creëerde in de rest van het land. Doordat hij snel succesvol werd in de hoofdstad van Nederland waren er een aantal horecazaken in het zuiden van het land die hem ook wel wilde horen draaien. Inmiddels is hij door heel Nederland te vinden en draait hij zelfs over de grenzen. Zo staat hij als resident DJ bij Shooters Arnhem, De Lange in Horst, Kafee Kix in Eindhoven, Buitengewoon in Oosterhout en de Fessa in Maatricht. Ieder jaar gaat hij standaard naar Feestcafé Boozers in Lloret de Mar (Spanje) en The Bokabar in Kirchberg (Oostenrijk), voorheen Schatzi's.

Eigen nummer
In september is DJ Tonny voor het eerst met een eigen nummer gekomen die langzaam steeds meer bekendheid krijgt binnen en buiten Nederland. Het nummer heet One More Try en is een cover van Timmy T. uit de jaren '90. Dit nummer is in een nieuw jasje gegoten, waardoor het weer een nieuw leven krijgt bij het publiek. Het nummer is te beluisteren op Spotify, Deezer, Youtube en Soundcloud. Wil jij ook stemmen op DJ Tonny? Dat kan op www.partyawards.nl of door een Sms-bericht 'PA DJ TONNY' te versturen naar 3010 (0,90 euro p.o.b.)

Meer berichten