Vrolijk en ontroerend 'Eendje' in Naat Piek

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In Vestzaktheater Naat Piek aan de Pnemstraat 1 in Uden staat op zondag 3 november de voorstelling Eendje.

Een journaliste maakt voor het radioprogramma Pia op Pad een reportage over een eendje. Het beestje is wat onaangepast en weet niet goed of ze nu een eend of een mens is. Het zoekt haar weg naar een gelukkig bestaan. Dat leidt tot vele hilarische, vaak zeer beeldende scènes onder meer in een riool waarin eendje een rat ontmoet.
De voorstelling is een vrolijke en ontroerende ode aan de buitenstaander, de vreemde eend in de bijt. Eendje laat zien dat het helemaal niet erg is om er niet altijd bij te horen. Dat daaruit ook iets moois kan ontstaan. Iets nieuws, iets spannends, een avontuur. En hoe iedereen eigenlijk een beetje anders is en daardoor toch weer hetzelfde. Ben je 6 jaar of ouder, dan mag je deze voorstelling niet missen.
Kim van Zeben is bekend van onder meer musicals als Minoes, Jip en Janneke en Woef Side Story. Veelzijdig als ze is neemt Kim in deze solovoorstelling alle rollen voor haar rekening. Eendje begint om 15.00 uur. Kaartjes kosten 4,50 euro en zijn te koop aan de kassa. Reserveren kan ook: reserveer@theaterspoor.nl.

Meer berichten