Off Limits.
Off Limits.

Boekelse band Off Limits en The Osmond Brothers in Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Boekelse band Off Limits geeft op vrijdag 15 november een afterconcert na het concert van The Osmond Brothers in Theater Markant.

De Boekelse rock/pop coverband Off Limits heeft de eer om het enige farewell concert van The Osmonds in Brabant af te mogen sluiten met een afterconcert. Maandag 11 november is er een interview met Off Limits bij Omroep Brabant radio in het programma Brabants Bont met Hubért Mol tussen 11.00 en 11.30 uur.

The Osmond Brothers
In '71 scoorden de broertjes Osmond hun eerste nummer één hit in Amerika: One bad Apple, daarna volgden nummer 1 hits als Crazy Horses en Down by the Lazy River. In mei '75 waren ze voor het laatst in Nederland. Nu, na 44 jaar keren ze nog eenmaal terug compleet met een 6-koppige Amerkaanse/Engelse band. De carrière van The Osmonds startte al vroeg in de '60, maar toen de broers zelf begonnen te schrijven en te componeren, begon het succes pas echt. In '71 scoorden de broers een nummer één hit in Amerika met One bad Apple. In Nederland kwam het grote succes in '72, nadat The Osmonds hadden opgetreden in Eén van de Acht, de quiz van Mies Bouwman. Kijk voor alle informatie op www.markantuden.nl.

Meer berichten