Renée van Wegberg. (foto: Grazina Lomovskaja)
Renée van Wegberg. (foto: Grazina Lomovskaja)

Renée van Wegberg zingt de pareltjes van List, Shaffy & Piaf

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Het publiek geniet van een breed repertoire aan parels uit de schatkist van onder anderen List, Shaffy, Piaf, Brel en Aznavour. Renée van Wegberg brengt de beroemde nummers vol passie. Op vrijdagavond 15 november is List, Shaffy & Piaf te zien in de Theaterzaal van Markant Uden.

In List, Shaffy & Piaf zingt Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg wederom het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten. Samen met een viertal topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van onder anderen Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Uiteraard mogen de prachtige nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis niet ontbreken. Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar.

Muzikaal vuurwerk
Haar theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. Dit doet zij samen met Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme.

Informatie
List, Shaffy & Piaf is op vrijdag 15 november om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 29,50 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via de website www.markantuden.nl telefonisch via telefoonnummer 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten