Meedoe-luistervoorstelling (5+) in theater Nesterlé

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

NISTELRODE | In theater Nesterlé in Nistelrode is er op zondag 10 november een feestelijke meedoe-luistervoorstelling (5+). Lieve Lieven is een feestelijke mee-doe-voorstelling voor kinderen en hun ouders van theatermaker Daniel van den Broeke.

Heb je je wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als een boek echt tot leven zou komen? Met behulp van onzichtbare Fantasy Reality helms en speciale koptelefoons brengt Lieve Lieven je naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Open het boek, stap in de fantasie en beleef het leesavontuur waarin iedereen zelf de hoofdrolspeler is. Het is een avontuur over vriendschap van A tot Z. Kinderen beleven en spelen samen, met behulp van de silent disco techniek, een verhaal over vriendschap en een reis door de taal. Voor 30 minuten zijn de kinderen de hoofdpersoon en worden ze opgeslokt in een avontuur waar zij zelf aan meedoen.

Daan maakt al jaren voorstellingen op theaterfestival de Parade en is specialist in het maken van Silent Disco voorstellingen waarin hij muziek, interactief theater en vertelkunst samenbrengt. Er is per voorstelling plaats voor 35 kinderen (excl. begeleiding). De voorstelling begint om 14.30 uur. Een kaartje is voor 7,50 euro verkrijgbaar via nesterle.nl.

Meer berichten