Laatste keer The Unforgiven tijdens Masters of Metal

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Metallica coverband The Unforgiven staat tijdens de elfde editie van Masters of Metal in De Pul aanstaande zaterdag voor het laatst op het podium.

The Unforgiven is bezig aan haar laatste jaar en rondt in Uden haar afscheidstournee af. De band zal deze avond terugblikken op hun 20-jarige bestaan en afscheid nemen van hun vaste fans en Metallica liefhebbers. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de organisatie, in handen van The Unforgiven, gekozen voor een line-up van bevriende bands die door de jaren heen geregeld het podium met hen hebben gedeeld. Dat resulteert in een programma van louter top acts.

Line up
's Middags zal Motörhead tribute Snaggletoöth aftrappen waarna het de beurt is aan Somewhere on Stage die Iron Maiden komt spelen. Begin van de avond speelt Bon Scotch AC/DC en daarna is het de beurt aan The Unforgiven om voor de laatste keer hun Metallica-trucje te doen. Als afsluiter staat Smoking Guns geprogrammeerd die het feest compleet zal maken met een set Guns n' Roses klassiekers. Hoewel The Unforgiven stopt zal Masters of Metal blijven bestaan. Ook in 2020 wordt er een nieuwe editie verwacht, wederom in De Pul maar met andere top acts. 

Catering
Ook dit jaar zal Kees Kroket weer buiten staan met zijn frietkar en MJM Wear uit Veghel verzorgt de merchandise. De deuren gaan om 15.00 uur open. Kaarten zijn 15 euro en te verkrijgen bij de Pul of via ticketmaster.

Meer berichten