Remco Veldhuis. (foto: Bob Bronshoff)
Remco Veldhuis. (foto: Bob Bronshoff)

Remco Veldhuis maakt een lang verhaal kort

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | In Lang Verhaal Kort gaat Veldhuis het gevecht aan met de klok en vliegt hij op z'n eigen, komische wijze langs de hoogte- en dieptepunten van de Bijbel. Op dinsdagavond 19 november staat Remco met zijn voorstelling in de kleine zaal van Markant Uden.

Heb je altijd al willen weten wat er in die net zo verheven als verguisde Bijbel staat, maar ben je er nooit aan toegekomen? Heb je altijd enorm opgezien tegen die 1744 bladzijden vol ontmoedigend kleine lettertjes? Heb je geen idee waar je de tijd, het geduld en de rust vandaan moet halen om eindelijk een mening te hebben over dat boek dat al eeuwen een gigantische invloed op de wereld heeft? In Lang Verhaal Kort gaat Veldhuis het gevecht aan met de klok en vliegt hij op z'n eigen, komische wijze langs de hoogte- en dieptepunten van de Bijbel. Een razende rondleiding ver van de gebaande paden, door een gids die net zo twijfelt over de inhoud als jij. Terwijl de klok onverbiddelijk doortikt komt hij de mooiste maar ook de meest verschrikkelijke verhalen tegen. En uiteindelijk, ook zichzelf.

Informatie
Remco Veldhuis – Lang Verhaal Kort is op dinsdag 19 november om 20:30 uur te zien in de Kleine Zaal van Markant Uden. Tickets kosten 21,50 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via de website www.markantuden.nl, telefonisch via nummer (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten