De mannen van Het Groot Niet Te Vermijden. (foto: Jan-Willem Bullee)
De mannen van Het Groot Niet Te Vermijden. (foto: Jan-Willem Bullee)

Afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Nog een keer genieten van al het moois, grappigs en muzikaals dat de heren van Het Groot Niet Te Vermijden de afgelopen 30 jaar op de planken hebben gebracht. The Last Waltz' is de 16e en tevens afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden. Maar nog één keer willen zij vlammen. Op donderdagavond 21 november zijn deze mannen voor de allerlaatste keer te zien in de Theaterzaal van Markant Uden.

Het wordt een overvol programma, met alle muzikale vondsten die je nog móet zien; die het publiek niet mag missen en die Het Groot nog éénmaal met het publiek wil delen. Krijgen ze al deze creatieve invallen in die éne laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk lukt dat. Zoals het al die jaren is gelukt. Maar dan komt het onvermijdelijke moment dat we gedag gaan zeggen. Dat ze afscheid nemen van elkaar.

Lachen
Het publiek en Het Groot. 30 jaren gedeeld, 16 voorstellingen gemaakt en gezien. Maar ze doen dat in de stijl van Het Groot; er moet gelachen worden. Zo erg kan het niet zijn. Een trots Groot Niet Te Vermijden viert zijn afscheid.

Informatie
Het Groot Niet Te Vermijden – The Last Waltz' is op donderdag 21 november om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 26 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Meer berichten