De vier bandleden.
De vier bandleden.

Indian Askin brengt nieuwe plaat ten gehore in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Amsterdamse band Indian Askin staat vrijdag 29 november in De Pul samen met Dripping Trees, die voor het eerst optreden in De Pul.

In 2017 stond Indian Askin al eens op het podium van De Pul. De band was toen vijf jaar bezig Nederland te veroveren en met ondersteuning van 3FM en andere grote Nederlandse muziekkanalen ging het de band aardig voor de wind. Inmiddels is het 2019 en heeft de band al een Edison op zak én hebben ze zowat alle Nederlandse festivals en poppodia plat gespeeld. Kortom: tijd voor een terugkeer naar De Pul. Ter ere van hun nieuwe plaat, genaamd 'Another Round' komen de drie heren en dame weer naar De Pul voor een nieuwe show. Verwacht een frisse, rockende show van deze Amsterdamse band. Voorafgaand aan het optreden van Indian Askin staat de regionale band Dripping Trees op het podium.

Een kaartje in de voorverkoop kost 13.56 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com en Ticketmaster. Kijk voor meer informatie en het volledige programma in De Pul dit seizoen op www.livepul.com.

Meer berichten