Tino Martin komt naar Theater Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Markant Uden en De Pul presenteren: Tino Martin. Op zaterdag 10 oktober 2020 staat deze geroemde Nederlandse zanger in de evenementenzaal van Markant. Oktober 2020 lijkt misschien nog ver, maar gezien de populariteit van Tino gaan de kaarten op woensdag 11 december in de voorverkoop. Tip van De Pul en Markant: wees er snel bij.

Zijn eerste eigen album Jij liet me vallen stond wekenlang in de Album Top 100. Zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Tino ontwikkelt zich als een geliefde artiest bij jong en oud. In 2017 en 2018 stond hij nog voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome. En op zaterdag 10 oktober 2020 staat hij voor alle uitzinnige Udense fans op het podium van de Evenementenzaal. 

Doe wat je wil
Tino Martin is veertien jaar als hij voor de eerste keer in aanraking komt met het artiestenvak. In de strandtent van zijn oom en tante vraagt een band hem op het podium. Vanaf die dag gaat alles in sneltreinvaart. Op zestienjarige leeftijd wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en in 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman's Soundmix Show. In de daaropvolgende jaren treedt Tino veel op in binnen- en buitenland. In 2013 breekt hij definitief door met de hit Doe wat je wil.

Ticket
Een ticket kost 47,50 per persoon en is te reserveren via www.markantuden.nl telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt. Let op: maximaal acht tickets per persoon en restitutie op gekochte tickets is niet mogelijk.

Meer berichten