Smouskes maken zich op voor pronkzittingen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
ZEELAND - De Zeelandse pronkzittingen ‘Bij ons in Zélland’ staan komend weekend op het programma. Op 30 en 31 januari en 1 februari staan Zeelandse artiesten op het podium bij de Heische Tip.

[image=297549]

“Na de generale oefenavond kunnen we met trots zeggen dat er weer een mooi gevarieerd programma op de planken staat. Naast de nieuwe dansen van de Huppelsmouskes en Dansgarde betreden bekende (en nu nog minder bekende) namen als Christ-Jan Swiers, Cor Verstegen, Pieter van Dongen, Erwin Kremers, Marcel van de Bogaart, Annette Breimer, Cindy Bergmans, Dames van de Raad, Annerie van Oort en Annemiek Griffioen het podium. De muzikale opening wordt verzorgd door Ellen Laurenssen-Van Hoof en de presentatie is in handen van Ben van der Walle”, latend e Smouskes weten.

Kaarten
De pronkzitting van zaterdag van ‘Bij ons in Zélland’ is uitverkocht. Voor de vrijdag zijn nog wel kaarten te koop. Die zijn voor elf euro te verkrijgen bij Die Twee Kappers, Tonny Willemsen, Ben van de Walle en www.smouskes.nl. Op beide avonden is de zaal van de Heische Tip vanaf 19.00 uur geopend. De zondagmiddagzitting is voor 65-plussers en mensen met een beperking. Kaarten voor zijn aan de entree van de zaal verkrijgbaar voor vijf euro. De zaal is dan geopend om 12.00 uur.

[image=297550]

Team Tijs
De Smouskes hebben Team Tijs dit jaar geadopteerd als goed doel. Team Tijs zet zich in voor Stichting Stofwisselkracht voor meer onderzoek naar en behandeling van stofwisselingsziekten. Daarom wordt een loterij georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Stofwisselkracht. Zeelandse ondernemers hebben prijzen voor de loterij kosteloos beschikbaar gesteld. Loten kopen kan voorafgaand aan en tijdens de pronkzittingen. De trekking vindt plaats tijdens de pronkzitting op zondagmiddag.
Meer berichten