Bezoekers kunnen muzikale verrassingen verwachten op 3 en 4 april volgend jaar.
Bezoekers kunnen muzikale verrassingen verwachten op 3 en 4 april volgend jaar.

Nieuwe uitvoering van Music Night: 'In Rosso'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Na de succesvolle edities van 2015 en 2018 komt er volgend voorjaar een nieuwe uitvoering van Music Night door Muziekvereniging De Eendracht.

Onlangs maakte de commissie de datum voor de derde editie van Music Night bekend. 3 en 4 april 2020 wordt de evenementenzaal van Markant Uden wederom gevuld met een 70-koppig orkest die er twee spetterende avonden van zullen maken. Uiteraard zal het harmonieorkest van Muziekvereniging De Eendracht worden aangevuld met diverse zangers en zangeressen. Het hele podium is dan gevuld met muzikanten van Udense bodem. Zij zullen het thema 'In Rosso' muzikaal tot leven brengen. In samenwerking met de Rabobank Uden Veghel wordt er ook podium gegeven aan Dance & Balletstudio Chantal van de Water en de schoolband van het Udens College.

Muzikaal feest
Mark Nederhof, voorzitter van de muziekvereniging is enthousiast over de nieuwe editie en het thema: "We hebben de muziek al gekozen en ik mag wel zeggen dat het een groot muzikaal feest gaat worden. Onze bezoekers kunnen zich gaan verheugen op muziek die varieert van Lionel Richie tot Bruce Springsteen en van het songfestival tot Nederlandstalige meezingers. De dansvloer is de gehele avond geopend en alle bezoekers kunnen lekker meezingen onder het genot van een drankje." Music Night in Rosso staat voor een over-the-top avond met vele lekkere en spannende muzikale verrassingen.

Sponsoren
Voorafgaand aan het evenement op zaterdag 4 april kunnen de sponsoren uiteraard weer genieten van het gezellige en muzikale sponsordiner in Markant. Voor informatie en nog beschikbare plaatsen kun je contact opnemen met Steven Trienen via sponsoring@eendrachtuden.nl.

'Zo stoffig nog nie'
De vorige editie hebben meer dan 1200 bezoekers genoten van Music Night. Deze keer mikt de commissie wederom op twee uitverkochte avonden en gezien de ervaring van vorige keer mag dat geen probleem zijn. Mark merkt dat na de vorige editie de passie voor Music Night en de muziekvereniging is gegroeid: "De uitspraak van onze presentator in 2015 geldt nog steeds: 'De Harmonie is zo stoffig nog nie!' En met de editie van 2020 gaan we ons wederom bewijzen aan Uden. Het wordt echt heel bijzonder."

Tickets
Kaarten zijn te verkrijgen via het evenement op de Facebookpagina van Music Night 2020, of de website van Theater Markant: www.markantuden.nl. Een kaartje kost 14 euro. Ook leuk om te geven als kerstcadeautje. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Steven Trienen, via telefoonnummer 06 34 89 70 34.

Meer berichten