Foto: Set Vexy

André Hazes naar Theater Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Na de bekendmaking van Tino Martin vorige week kondigt Markant samen met De Pul nóg een grote naam in het Nederlandstalige genre aan: André Hazes. Op zaterdag 14 november 2020 staat de zanger in de evenementenzaal van Markant Uden. De kaarten gaan aanstaande woensdag de voorverkoop.

Zijn nieuwe album Anders kwam op nummer één binnen in de hitlijsten. De titel van zijn album is logisch gekozen; het wás ook allemaal anders. André: "Alleen al de tijd waarin ik zat: niet bepaald alleen rozengeur en maneschijn, maar soms gewoon verrot." Ook muzikaal is het album anders. André is een zelfverklaarde '80s disco freak' en die stijl moest in zijn nieuwe muziek toch een beetje terugkomen. "De nummers hebben dezelfde inhoud, alleen hebben sommige liedjes een ander jasje. Hipper. Als volkszanger hoef je geen accordeon meer te gebruiken, toch? Ik wil me ontwikkelen, met mijn tijd mee." Natuurlijk kan het publiek dan ook lekker meezingen met André's grote hits, zoals Leef.

Informatie
Een ticket kost 56 euro (exclusief 1,85 euro ticketkosten). De tickets zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt. Let op: maximaal acht tickets per persoon en restitutie op gekochte tickets is niet mogelijk.

Meer berichten