The Doors Alive in De Pul

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De Britse tribute The Doors Alive staat ook dit jaar weer op het podium van De Pul. Op zaterdag 21 december komen alle hits van The Doors voorbij tijdens de Europese tournee van The Doors Alive.

The Doors Alive is afkomstig uit Engeland en wordt wereldwijd beschouwd als één van de beste tribute shows van de rockhelden uit de jaren '60. Dit concert staat in het teken van de albums The Doors en Strange Days, die beiden 50 jaar geleden werden uitgebracht. Sluit je ogen en ga terug in de tijd van de Whiskey A Go Go in 1966. Uiteraard zullen klassiekers als Light My Fire, When The Music's Over, Riders On The Storm en The End niet ontbreken.

Deze band probeert niet alleen muzikaal heel dicht in de buurt van het origineel te komen, maar ook qua uiterlijk en performance moet het voelen het alsof je bij een concert in de sixties bent beland. The Doors Alive brengt een ode aan de legendarische frontman en viert de muzikale erfenis van The Doors. Om de authentieke sound te creëren, spelen de muzikanten op identieke instrumenten als de originele bandleden.

Een kaartje in de voorverkoop kost 27.12 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com en Ticketmaster. Kijk voor meer informatie en het volledige programma in De Pul dit seizoen op www.livepul.com.

Meer berichten