Het wordt een heel vies feestje in de bieb.
Het wordt een heel vies feestje in de bieb.

Een heel heel heel vies feest bij Stoere kinderen, Sterke verhalen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Uden barst van de stoere kinderen. Speciaal voor deze kids organiseren we op 3 januari in De Pul een Heel Heel Heel Vies Feestje. Ben jij erbij op deze laatste vrijdag van de kerstvakantie?

Edward van de Vendel en Floor de Goede maakten samen een Heel Heel Heel Vies Boek. Poep, kots, snot, vlooien; het kan niet goor genoeg. Zij gaan samen met jullie iets heel vies doen en aan de slag met stripgedichten en ketchup. Bij deze tweede editie van Stoere Kinderen, Sterke Verhalen gaan we ook slijm maken, poep-peperkoek versieren en op de foto ín een plaatje van het boek.

Natuurlijk hoort er ook muziek bij. Rap is de kunst van het verhalen vertellen op ritme in rijmvorm. In ieder mens schuilen mooie verhalen en de rapworkshop helpt je deze op papier te zetten en uit te voeren. Het ritme wordt bepaald door de beat en binnen de maten van de muziek leer je puzzelen met lettergrepen en rijmwoorden. In dit geval mag je kliederen met je tekst en lekker veel vieze woorden gebruiken in de rap. De workshopleider helpt je er een vette en vloeiende raptrack van te maken.

Stoere kinderen, Sterke verhalen is geschikt voor alle kinderen die op de basisschool zitten. Entree is 5 euro voor bieb-leden en 7,50 euro voor niet-leden, boven 18 jaar gratis. Vergeet je bibliotheekkaart niet mee te nemen. Kaartverkoop online via www.livepul.com of aan de deur op 3 januari. Stoere Kinderen, Sterke verhalen wordt georganiseerd door de Bibliotheek Uden en de Pul.

Meer berichten