Foto: Spencer Zeegers

Theaterspoor: Op een grote paddenstoel het nieuwe jaar in

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Ook in de kerstvakantie is Theaterspoor actief. Op vrijdag 3 januari start het voorjaarsprogramma met een peuter- en kleuterconcert in Naat Piek. Het verre eiland Curaçao heeft een muziekkoningin: Izaline Calister. En die koningin komt naar Uden om met de allerkleinsten liedjes te zingen.

'Op een grote paddenstoel!' combineert de leukste kinderhits. Er zijn liedjes van Thijs 'Trapperdetrap' Borsten, dé expert als het gaat om 'oudervriendelijk' peuterrepertoire. En er is mooie klassieke muziek, maar dan vermomd als meezinger voor peuters en kleuters. Izaline zingt samen met de Brabantse ras-entertainer Peer de Graaf en wordt begeleid door Thijs Borsten en Stefan Blankestijn (onder andere Guus Meeuwisband).

Informatie
'Op een grote paddenstoel!' staat vrijdag 3 januari in Vestzaktheater Naat Piek aan de Pnemstraat 1 in Uden. Er zijn twee uitvoeringen: om 13.30 en 15.30 uur. Kaartjes kosten 4,50 euro en zijn te koop aan de kassa. Reserveren kan ook en is raadzaam: reserveer@theaterspoor.nl. Uitgebreide informatie over het hele voorjaarsprogramma staat op www.theaterspoor.nl.

Meer berichten