De laatste Singer Songwriter Sunday van dit jaar is op zondag 29 december.
De laatste Singer Songwriter Sunday van dit jaar is op zondag 29 december.

Vijftiende editie van Singer Songwriter Sunday

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Tim Dawn, Carl Delemarre, Janna Lagerström en KINSMIT staan allemaal op zondag 29 december in De Pul voor alweer de vijftiende editie van Singer Songwriter Sunday.

De Pul organiseert in de wintermaanden al een aantal jaar zondagmiddagen vol met akoestische acts, lekker eten en goede wijnen. Verschillende artiesten, zoals Tim Akkerman, Anneke van Giersbergen en Nona kwamen al langs tijdens dit bijzonder intieme concept. Aanstaande zondag staat bij deze wintereditie ook een aantal bijzondere parels op het programma.

Tim Dawn rondde succesvol zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen… viel hij voor de muziek. Reizend door Australië en Nieuw-Zeeland, gewapend met een handvol liedjes en een gitaar, voelde hij zich vrijer dan ooit. Terug in verhuisde hij naar een kinderboerderij annex oud-Hollands molenerf in hartje Utrecht, waar hij aan zijn muziek werkt en het erf beheert. Als je goed luistert, hoor je die combinatie terug in zijn ambachtelijke maar moderne indie pop. Charl Delemarre is een Nederlandstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band de Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke liedjes. Het jaar daarop bracht hij zijn eerste EP 'De Bekentenis' uit. Met zijn single 'Zonder Jou' trad hij op in DWDD, waar hij sindsdien een graag geziene gast is.

Daarnaast staan ook nog Janna Lagerström met haar Nederlandstalige poëziepop en KINSMIT op het programma. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van De Pul: www.livepul.com. Een ticket kost 11,30 euro in de voorverkoop.

Meer berichten