Kerstvakantietips van Markant

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | De kerstvakantie is een heerlijke periode om met familie en vrienden door te brengen. Bij Markant Uden, bijvoorbeeld. Het theater heeft tijdens de kerstvakantie genoeg leuke voorstellingen voor zowel jong als oud. Markant geeft alvast een aantal leuke tips weg.

De kerstvakantie is voor veel ouders en grootouders het moment voor een dagje uit met de (klein)kinderen. Voor de allerkleinsten is er de voorstelling Peppa Pig (2+) op vrijdagmiddag 27 december. En op vrijdag 3 januari kunnen kinderen vanaf 6 jaar naar Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks. Een extra tip van Markant: maak het uitje helemaal compleet met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Kies dan tijdens het reserveren voor het KinderSnackBuffet.

Lekker met z'n twee
Voor wie tijdens de kerstvakantie lekker met z'n twee of met een groep vrienden op pad wil, heeft Markant ook wel een paar tips. Kies bijvoorbeeld een avond cabaret met Javier Guzman of Gerard Cox. Muziekliefhebbers komen helemaal aan hun trekken met de voorstelling van The Story of the Dubliners.

Informatie
Kijk voor meer informatie over alle voorstellingen op www.markantuden.nl.

Meer berichten