Peelsessie met twee coverbands

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOEKEL | De maandelijkse Peelsessie aan de Peelstraat 28 in Boekel staat zaterdag 4 januari weer op het programma. Niemand minder dan de bands Heads Up en The Sticks laten zich horen.

De Peelsessie, de laatste editie voor het komende 15-jarig bestaan, is nog steeds succesvol bezig met haar maandelijkse oldies- en coverbandavonden in de stijl van de jaren 60, 70, 80 en 90. Komende zaterdag staan er weer twee coverbands op de planken.

Heads Up
Heads Up is een coverband, opgericht in 2017. De band bestaat uit vijf ervaren muzikanten met ruime podiumervaring, die voor hun plezier spelen. Heads Up wordt door het publiek over het algemeen zeer enthousiast ontvangen. Dit heeft onder andere te maken met het repertoire van de band: gevarieerd, herkenbaar en bovendien verrassend. Heads Up speelt over het algemeen pop/rock uit heden en verleden. Van 80's, hedendaagse Top 40, Classic Rock en Top 100 allertijden. Met af en toe uitstapjes naar andere genres, voorzien van een uniek 'Heads Up-sausje'.

The Sticks
The Sticks is een coverband die bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten en een energieke frontvrouw. Sinds het begin in 2010 heeft Sticks een aantal bezettingswijzigingen ondergaan en anno 2019 zijn ze uitgegroeid tot een solide en gedreven club muzikanten met als motto: goede muziek met plezier spelen. The Sticks speelt voornamelijk pop- en rockcovers met niet zelden verrassende overgangen. Van Anouk naar Herman Brood, of van Sass Jordan naar AC/DC. Kernwoorden voor de band zijn: "Plezier en lol maken en dat gevoel overbrengen op het publiek, dit alles met 100% overgave."

Het complete jaarprogramma van het jubileumjaar zal voor iedereen op de tafels liggen voor ieders agenda. Evenals alle voorgaande jaren blijft de entree gratis. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.peelsessie.nl.

Meer berichten