Onder meer René Schuurmans en de bekende Snollebollekes zijn van de partij.
Onder meer René Schuurmans en de bekende Snollebollekes zijn van de partij. (Foto: )
WIN

Win kaarten voor eerste editie Party Rush in Nistelrode

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

NISTELRODE | Stal het Kantje in Nistelrode wordt op vrijdag 24 januari omgetoverd tot één groot Party Rush feestcafé. Een combinatie van après-ski en het carnavalsfeest, met de sfeer van de gezelligste bierfeesten.

Op het podium zullen naast Snollebollekes nog vijf andere feestacts optreden. Zo komt feest-DJ Johan langs, die zijn eigen feestje al jaren host op Paaspop als de Dolle mina. Zingende barman 'Dave' zorgt ervoor dat zelfs de eerste feestnummers van deze avond luidkeels worden meegezongen. Tim Schalkx betreedt ook het podium. Met zijn après-ski hits bereikte hij meerdere malen de hitlijsten. Esther van Heeswijk heeft meterslange ervaring en met haar krachtige volle stem weet ze en voelt ze als geen ander aan wat er van haar verwacht wordt. Ze zal deze avond het publiek voorzien van 'faute' meezingers. Guus Doggen wordt als ras vertolker van het Nederlandstalige levenslied een graag geziene gast voor deze Party Rush. Om het plaatje geheel compleet te maken zijn ook Henk Damen en René Schuurmans van de partij. Party Rush gaat los vanaf 19.00 uur in het Kantje te Nistelrode en hoe toepasselijker je outfit, hoe beter. Aanvullende informatie met de mogelijkheid tot het bestellen van tickets is vanaf nu te bekijken op de website www.partyrush.nl.

Winnen
Het Udens Weekblad mag 5x2 kaarten weggeven voor dit gezellige feestje. Wat moet je doen? Stuur het antwoord op: 'Waar zal Party Rush dit jaar plaats vinden?' naar redactie@udensweekblad.nl. Vermeld hierbij waarom jij vindt dat je moet winnen én vergeet je naam en telefoonnummer niet.

Meer berichten