Winterse Ontmoetingen: 'keuzes in de laatste levensfase'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

UDEN | Is het stil in de wintermaanden? Kom deze winter naar het Mondriaanhuis en laat je verrassen door het aanbod van Kunst&Co en de Bibliotheek. Bekijk de agenda van de Winterse Ontmoetingen. Leuke bijeenkomsten, soms met een serieus onderwerp, maar altijd ruimte voor wat gezelligheid. Op donderdag 16 januari staat er een lezing van Hans van Amstel op het programma.

Hans van Amstel is medewerker Levenseinde Academie. Hij komt vertellen over keuzes in de laatste levensfase. Daarbij zal hij aandacht geven aan het onderwerp euthanasie, richtlijnen die gelden voor euthanasie en bijvoorbeeld het opstellen van een wilsverklaring. Het bespreken van dit onderwerp met familie of geliefden is voor veel mensen lastig en Hans zal ook tips geven hoe je dit onderwerp bespreekbaar kunt maken, zodat je in overleg tot een goede afweging kunt komen als het zover is.

Informatie
Toegang is 3 euro (exclusief koffie/thee). Het is gewenst om je vooraf aan te melden. Aanmelden kan via contactuden@nobb.nl of in de bibliotheek. De bijeenkomst is van 09.30 tot 11.30 uur.

Meer berichten